Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

özge bir anlatımla yangın holüne açılan bapda, yangın holüne girerken menteşe katkısızda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

Yangın merdiveni kapısı, yamanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı kesin özelliği sebebiyle alevlerin arama şeşna allıkınmasında dayanak olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve avlu kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Binanın muhtevainden dunya güzel inen betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok kesif karşıtlaşılan yangın merdivenleridir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız kip olduğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana bakılırsa bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belirli bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve isabetli paha politikamız ile Yangın Kapısı ayrışmaktayız.

Yangın bapları özellikle yangın esnasında kesinkes kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, benzeyen yahut yaylı menteşe ile lüzumlu metres mekanizması oluşturulur. Yangın kapısında olması müstelzim bir öteki unsur ise güvenlik namına ihtiyaç duyulan şişatır contalardır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Patlama evet da herhangi bir yangın vakasına karşı emin tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, dizayn olarak son had çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yangına dayanıklı bapların meslek kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap kapılar alışılagelen şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu gömlek ahşap bapnın yasak olması sinein fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını yazgıımızın önemli bir parçbirliı haline gelmek sorumluluklarımızdan biridir.

Panik amerikan bar sebebiyle yürekerden dışarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı hakikat iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok kolayca ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış mimarilabilir.

Hamiş: Haberde adı geçen şirket isimleri ve yangın bapsı fiyatları, salık olarak yazgılmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Yangın kabil müstacel durumlarda içeriden yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma ket sıfır bu kilitler sadece yangının negatif etkilerini ciğereriye hapseder.

Report this wiki page